Support A2Billing :

provided by Star2Billing S.L.

Support A2Billing :
It is currently Thu Nov 14, 2019 11:18 am
Auto Dialer Software


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: How To Change Default Language?
PostPosted: Thu Jan 14, 2010 8:56 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 14, 2010 8:26 pm
Posts: 11
Hi all... These is my first post in the forums, so, by the way, I going to introduce myself :D... My name is Javier and I am from Chile, the ass of the world, but a good place and nice people. I work for an ISP in a nice city called "Villarrica" next to "Pucon" city, a wonderful place for your vacations, very very nice.

I'm recently exploring and implementing asterisk with A2Billing for VoIP services. By the way, A2Billing 1.3.4

I need to change the default customer language from english to spanish. I have no idea how to do this...

Any idea or comment will be nice!.

Adios and thanks for helping!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How To Change Default Language?
PostPosted: Thu Jan 14, 2010 9:01 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 12, 2006 2:49 pm
Posts: 954
Location: Barcelona
Chili, el culo del mundo, no creo :-)

First of all if you are starting, please install our last A2Billing release 1.4.4

You will see that when you edit a customer, you can change the language.

A2Billing support Spanish, English and French on IVR, so if all is well installed
your customer might hear the IVR in Spanish once you made the language update.

Un saludo,
/Areski


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How To Change Default Language?
PostPosted: Fri Jan 15, 2010 3:52 am 
Offline

Joined: Thu Jan 14, 2010 8:26 pm
Posts: 11
areski wrote:
Chili, el culo del mundo, no creo :-)
Un saludo,
/Areski


Muchas gracias Areski!... veo que eres catalán... Tuve un profesor de guitarra clásica que estudio un par de años en el conservatorio municipal superior de la ciudad de Barcelona... Muy buenas historias.

La verdad es que pretendo migrar a la plataforma 1.4.4 en un par de semanas y espero que todo resulte bien, por lo demas.. hay algún método que me permita actualizar a la nueva versión?

Saludos.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How To Change Default Language?
PostPosted: Fri Jan 15, 2010 1:32 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 12, 2006 2:49 pm
Posts: 954
Location: Barcelona
No soy Catalan, soy Belga ;)

You need to keep any post in the forum in English so that everybody understand and that can take reference for later.

The only thing you need to move to 1.4.x, it s to upgrade the Database, it's a sensible process so you need to backup your database first
and then apply the different script we provide for upgrade.

Then you need to reinstall the new, UIs, and AGI, as well as the callback daemon.

Yours,
/Areski


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How To Change Default Language?
PostPosted: Sat Jan 16, 2010 3:00 am 
Offline

Joined: Thu Jan 14, 2010 8:26 pm
Posts: 11
Sorry for the spanish post %-)

Well... Meaby i go to upgrade my a2billing on the next weeks... But for the momemt i will keep using 1.3.

Thanks for everything my friend.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How To Change Default Language?
PostPosted: Tue Mar 23, 2010 7:25 pm 
Offline

Joined: Wed Aug 22, 2007 4:36 am
Posts: 97
I would like to apologize for this.
Not all chileans are so stupid to call this wonderfull country "the ass of the world".
I love my country and I xpect some minimum respect, specially from chileans themself.
Sorry if I'm out of line for this forum, but I couldn't resist.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How To Change Default Language?
PostPosted: Tue Mar 23, 2010 7:35 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 12, 2006 2:49 pm
Posts: 954
Location: Barcelona
We understand it was badly translated sentence to say "el culo del mundo",
it's not easy for everybody to write in English.

Yours,
/Areski


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How To Change Default Language?
PostPosted: Sat Jun 26, 2010 8:19 pm 
Offline

Joined: Fri Mar 05, 2010 7:00 am
Posts: 133
Hello,

This is an old post but I do have a problem with the interface.

BTY, the right translation is "En el culo del mundo" means the last frontier :lol: also "en el rabo(tail) del mundo"

My problem is that the customer is not able to display the interface in Spanish. I do have configure to force the language to es also, the customer information has ES as default language.

Using 1.7.1. Not matter if yo change the selection from the drop down menu to spanish, everything shows in EN after the customer log in.

Please advise.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How To Change Default Language?
PostPosted: Wed Jun 30, 2010 12:40 am 
Offline

Joined: Fri Mar 05, 2010 7:00 am
Posts: 133
Hello,

Anybody in here?

Kind regards,

Al


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How To Change Default Language?
PostPosted: Wed Jun 30, 2010 2:29 am 
Offline

Joined: Fri Mar 05, 2010 7:00 am
Posts: 133
Hello

Fix it


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How To Change Default Language?
PostPosted: Wed Jun 30, 2010 2:31 am 
Offline

Joined: Tue Aug 19, 2008 3:49 pm
Posts: 184
acaratt wrote:
Hello

Fix it


Hi,

I was just going to post to ask you a couple of questions about your concern. How did you fix it?

Kind Regards,

Les


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How To Change Default Language?
PostPosted: Sun Jan 16, 2011 3:22 am 
Offline

Joined: Fri Mar 05, 2010 7:00 am
Posts: 133
Hello LFCII,

Sorry for the long time that took me to find this post. Do you need help?

Kind regards,

Al


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How To Change Default Language?
PostPosted: Sun Nov 18, 2012 12:01 am 
Offline

Joined: Thu Apr 05, 2012 8:12 am
Posts: 48
Hi,

How did you fix it? I have similat problem.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
Hosted Voice Broadcast


All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group