Support A2Billing :

provided by Star2Billing S.L.

Support A2Billing :
It is currently Sat Oct 31, 2020 1:53 am
Auto Dialer Software


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Disable Radio Buttons in Agent interface
PostPosted: Tue Jun 22, 2010 3:36 pm 
Offline

Joined: Thu Feb 12, 2009 11:11 pm
Posts: 18
Location: Thessaloniki, Greece
Hi,

Is there any elegant way to disable Radio Buttons in Agent's WEB interface?
ie the LOCK option (Yes, No)

I can understand that sth has to be done in "agent/Public/form_data/FG_var_card.inc" in order to achieve this but I can't get it through.

Here is the AddEditElement form:
Code:
   $HD_Form -> AddEditElement (gettext("LOCK"),
               "block",
               '0',
               "RADIOBUTTON",
               "",
               "",
               gettext("Choose if you want to enable the lock on this account"),
               "" , "", "", "Yes :1, - No:0", "", "" , "", gettext("Enable lock for this account."));




The field "Yes:1, - No:0" describes the radio button values and I want to put there the "disabled" keyword in order to make it inactive and grayed out.

Any hints?

Thanks,
Tasos


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Disable Radio Buttons in Agent interface
PostPosted: Fri Jun 25, 2010 8:53 am 
Offline

Joined: Thu Feb 12, 2009 11:11 pm
Posts: 18
Location: Thessaloniki, Greece
Anyone please?

All I want to do is to hide particular fields from agent interface.
I can easily disable List menus and Text Input fields but RADIO buttons are driving me crazy!
:laugh:

Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Disable Radio Buttons in Agent interface
PostPosted: Fri Jun 25, 2010 4:37 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 19, 2008 3:49 pm
Posts: 184
zafeirop wrote:
Anyone please?

All I want to do is to hide particular fields from agent interface.
I can easily disable List menus and Text Input fields but RADIO buttons are driving me crazy!
:laugh:

Thanks.


Hi,

This might not be the best way for what you are asking, but, you might be able to "hide" complete menu items by editing /agent/Public/templates/default/main.tpl

Again this is not the best way but it might work for you.

Kind Regards,

Les


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
VoIP Billing solution


All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group