Support A2Billing :

provided by Star2Billing S.L.

Support A2Billing :
It is currently Mon Oct 15, 2018 5:38 pm
Hosted Voice Broadcast


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Outbound not going to provider
PostPosted: Mon Aug 05, 2013 1:13 pm 
Offline

Joined: Sun Aug 04, 2013 11:07 am
Posts: 5
Ok here is my layout - Note: I have been able to dialout without a2billing but not once I set it up/

So in my sip.conf I have my provider
Code:
[Pro]
(There config)


In my normal extensions.conf I would call them like
Code:
exten => _13.,1,Dial(SIP/61${EXTEN}@Pro,,tTor)


I would dial from my softphohne 1300NUMBER and it would send it to this extension

However when I set up the dial plan in rates
Code:
Australia   13   0.00000   0.04000   2013-08-05 23:07:35   2023-08-05 23:07:35   60   0.00000   Australia outbo   Pro


and then try to dial the number 1300NUMBER did says decline 603

My extensions.conf I have added

Code:
[a2billing]
exten => _X.,1,AGI(a2billing.php,1)


I am not sure if i am doing something wrong so thought I would ask


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
VoIP Billing solution


All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group