Support A2Billing :

provided by Star2Billing S.L.

Support A2Billing :
It is currently Fri Apr 28, 2017 12:27 am
Hosted Voice Broadcast


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: generate card from remote
PostPosted: Fri Jun 04, 2010 9:06 am 
Offline

Joined: Wed Dec 30, 2009 4:46 am
Posts: 6
Hi, we are trying to do a new feature for our customer. We have a dedicated client for our customer to use on many platform, and on first launch, if the customer is a new customer. We will automatically create an account for the person with 0 value.

In order to do this, we must allow the client software to invoke some method on our server side from remote the generate the user. I notice in admin page, there is generate customer function, and I am trying to recycle some of the code there. But since I am here, looking for help, apparently the progress is not good.

Any hint? help? inspiration? and yes, I am using 1.3. and most likely the company is not going to upgrade soon.

thanks in advance!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: generate card from remote
PostPosted: Fri Jun 04, 2010 9:18 am 
Offline

Joined: Fri Jun 23, 2006 3:56 pm
Posts: 4064
I would stongly advise an upgrade to 1.7.1 for all sorts of reasons, not least because there are some SOAP methods that may allow you to do this.

Joe


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: generate card from remote
PostPosted: Fri Jun 04, 2010 9:42 am 
Offline

Joined: Wed Dec 30, 2009 4:46 am
Posts: 6
hi, joe! thx for ur quick reply. But policy wise, I can't really ask the company to just change, the manager are cautious about stability and compatibility issue.

But talking about SOAP, actually just now I get a error about it, seems like the server can't get the currency info from Yahoo. Do u know how can I remove it? I can't locate that piece of code.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: generate card from remote
PostPosted: Fri Jun 04, 2010 9:46 am 
Offline

Joined: Fri Jun 23, 2006 3:56 pm
Posts: 4064
Hi

Another good reason for upgrading to 1.7.1, yahoo finance have changed stuff, and it is broken on all versions of A2Billing except 1.7.1

Joe


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: generate card from remote
PostPosted: Fri Jun 04, 2010 10:03 am 
Offline

Joined: Wed Dec 30, 2009 4:46 am
Posts: 6
Hi, Joe:

Damn I think I miss out that in the change log. I think I need to discuss that with my team. but still, can u roughly tell me where the code could be located? I need to fix it for the time period before the make the decision.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: generate card from remote
PostPosted: Fri Jun 04, 2010 10:15 am 
Offline

Joined: Fri Jun 23, 2006 3:56 pm
Posts: 4064
Hi

See trac.

http://www.asterisk2billing.org/cgi-bin ... _yahoo.php

Joe


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: generate card from remote
PostPosted: Fri Jun 04, 2010 10:16 am 
Offline

Joined: Wed Dec 30, 2009 4:46 am
Posts: 6
hi, Joe

Find it, thx!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
VoIP Billing solution


All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group