Support A2Billing :

provided by Star2Billing S.L.

Support A2Billing :
It is currently Mon Dec 11, 2017 4:54 pm
VoIP Billing solution


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Dashboard is blank
PostPosted: Wed Aug 05, 2009 1:33 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 30, 2008 5:52 pm
Posts: 138
A2billing installed 1.4.1 and everything is working 100%, but the Dashboard is blank, is missing some dependency? Somebody help me? Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dashboard is blank
PostPosted: Wed Aug 05, 2009 5:05 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 12, 2006 2:49 pm
Posts: 954
Location: Barcelona
you can maybe check the apache logs!
make sure u run php version >= 5.2


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dashboard is blank
PostPosted: Thu Aug 06, 2009 5:00 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 14, 2008 8:37 pm
Posts: 356
Location: Canada
ah, so kha?! thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dashboard is blank
PostPosted: Wed Feb 17, 2010 5:01 am 
Offline

Joined: Wed Dec 02, 2009 1:07 am
Posts: 9
Dashboard was working in 1.4.1, then upgraded to 1.5.1 and dashboard graphs are blank now. Today upgraded to 1.6.0 - still no luck. Installed 1.6.0 from a scratch on another machine, which has PHP 5.3.1 - still dashboards are all blank. I believe there is some problem with JavaScript code?

Here is the generated code:

Code:
<td width="33%" valign="top"  class="tableBodyRight">
                <div class="dashbox">

           <div class="dashtitle" >
            CALLS INFO TODAY           </div>
              
Total Calls&nbsp;:&nbsp; <font style="color:#EE6564;" > 1 </font> <br/>
&nbsp; :: Answered&nbsp;:&nbsp;1&nbsp; :: Busy&nbsp;:&nbsp;0&nbsp; :: Unanswered&nbsp;:&nbsp;0<br/>

&nbsp; :: Cancelled&nbsp;:&nbsp;0&nbsp; :: Congestion&nbsp;:&nbsp;0&nbsp; :: Unavailable&nbsp;:&nbsp;0<br/>

<br/>

Sell&nbsp;:&nbsp; <font style="color:#EE6564;" >

0.006667 </font>&nbsp;aud <br/>
   
Cost&nbsp;:&nbsp; <font style="color:#EE6564;" >
0.00067 </font>&nbsp;aud  <br/>

Profit&nbsp;:&nbsp; <font style="color:#EE6564;" >
0.005997 </font>&nbsp;aud  <br/>

Duration&nbsp;:&nbsp; <font style="color:#EE6564;" >
4 </font>&nbsp;sec  <br/>


              <br/>
              
<center><b>Report by</b></center><br/>
<center>Days &nbsp;<input id="view_call_day" type="radio" class="period_calls_graph" name="view_call" value="day" > &nbsp;

Months &nbsp;<input id="view_call_month" type="radio" class="period_calls_graph" name="view_call" value="month"></center> <br/>
<b>Call type :</b><br/>
<input id="call_answer" type="radio" class="update_calls_graph" name="mode_call" value="answered">&nbsp; Answered &nbsp;
<input id="call_incomplet" type="radio" class="update_calls_graph" name="mode_call" value="incomplet">&nbsp; Incomplete &nbsp;
<input id="call_times" type="radio" class="update_calls_graph" name="mode_call" value="times">&nbsp; Duration &nbsp; <br/>
<input id="call_sell" type="radio" class="update_calls_graph" name="mode_call" value="sell">&nbsp; Sell &nbsp;

<input id="call_buy" type="radio" class="update_calls_graph" name="mode_call" value="buy">&nbsp; Cost &nbsp;
<input id="call_profit" type="radio"  class="update_calls_graph" name="mode_call" value="profit">&nbsp; Profit<br/>
<br/>
<div id="call_graph" class="dashgraph" style="margin-left: auto;margin-right: auto;"></div>
<script id="source" language="javascript" type="text/javascript">

$(document).ready(function () {
var format = "";
var x_format = "";
var width= Math.min($("#call_graph").parent("div").width(),$("#call_graph").parent("div").innerWidth());

var period_val="";
$("#call_graph").width(width-10);
$("#call_graph").height(Math.floor(width/2));


$('.update_calls_graph').click(function () {
$.getJSON("modules/calls_lastmonth.php", { type: this.id , view_type : period_val   },
        function(data){
                          var graph_max = data.max;
             var graph_data = new Array();
             for (i = 0; i < data.data.length; i++) {
            graph_data[i] = new Array();
            graph_data[i][0]= parseInt(data.data[i][0]);
            graph_data[i][1]= data.data[i][1]
              }
               //alert(graph_data);
             format = data.format;
             plot_graph_calls(graph_data,graph_max);
           });
   });

$('.period_calls_graph').change(function () {
    period_val = $(this).val();
    if($(this).val() == "month" ) x_format ="%b";
    else x_format ="%d-%m";
    $('.update_calls_graph:checked').click();
   });
$('#view_call_day').click();
$('#view_call_day').change();
function plot_graph_calls(data,max){
    var d= data;
    var max_data = (max+5-(max%5));
    var min_month = 1250431200000;
    var max_month = 1267362000000;
    var min_day = 1265677920000;
    var max_day = 1266411600000;
    if(period_val=="month"){
      var min_graph = min_month;
      var max_graph = max_month;
      var bar_width = 28*24 * 60 * 60 * 1000;
    }else{
      var min_graph = min_day;
      var max_graph = max_day;
      var bar_width = 24 * 60 * 60 * 1000;
    }

    $.plot($("#call_graph"), [
            {
                data: d,
                bars: { show: true,
                  barWidth: bar_width,
                  align: "centered"
                }
            }
             ],
             {   xaxis: {
                mode: "time",
                timeformat: x_format,
                ticks :6,
               min : min_graph,
               max : max_graph
              },
              yaxis: {
              max:max_data,
              minTickSize: 1,
              tickDecimals:0
              },selection: { mode: "y" },
             grid: { hoverable: true,clickable: true}
              });

   }

   
   $('#call_profit').click();
   function showTooltip(x, y, contents) {
        $('<div id="tooltip">' + contents + '</div>').css( {
            position: 'absolute',
            display: 'none',
            top: y + 5,
            left: x + 5,
            border: '1px solid #fdd',
            padding: '2px',
            'background-color': '#fee',
            opacity: 0.80
        }).appendTo("body").fadeIn(200);
    }

    var previousPoint = null;
    $("#call_graph").bind("plothover", function (event, pos, item) {
            if (item) {
                if (previousPoint != item.datapoint) {
                    previousPoint = item.datapoint;
                   
                    $("#tooltip").remove();
                   
                    if (format=="time"){
                       var y = item.datapoint[1].toFixed(0);
                       var hour= Math.floor(y/3600);
                       var min= Math.floor(y/60)%60;
                       var sec= y%60;
                       showTooltip(item.pageX, item.pageY, hour+"h "+min+"m "+sec+"s<br/>("+y+" sec)");
                    }else if(format=="money"){
                        var y = item.datapoint[1].toFixed(2);
                        showTooltip(item.pageX, item.pageY, y+" aud");
                    }else{
                       var y = item.datapoint[1].toFixed(0);
                       showTooltip(item.pageX, item.pageY, y);
                    }
                }
            }
            else {
                $("#tooltip").remove();
                previousPoint = null;           
            }
    });
                  
});
</script>

              <br/>
                      </div>


Any ideas?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dashboard is blank
PostPosted: Wed Feb 17, 2010 9:56 am 
Offline

Joined: Sun Mar 12, 2006 2:49 pm
Posts: 954
Location: Barcelona
If there is a javascript error you might see that easily from Firefox, give a try and see what happen.
Also I might advice you to check your apache logs, it might tell you if you have a php error or dependencies missing.

Yours,
/Areski


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dashboard is blank
PostPosted: Wed Feb 17, 2010 11:37 am 
Offline

Joined: Wed Dec 02, 2009 1:07 am
Posts: 9
I don't see any JavaScript errors neither in Firefox, nor in IE. The only errors in apache logs are:

Code:
[Wed Feb 17 22:27:51 2010] [error] [client ] File does not exist: /var/www/html/a2bill/admin/Public/templates/default/images/OSicon/.png, referer: https://a2bill/admin/Public/dashboard.php
[Wed Feb 17 22:27:53 2010] [error] [client ] PHP Warning:  file_get_contents(templates/default/footer.tpl) [<a href='function.file-get-contents'>function.file-get-contents</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/a2bill/common/lib/Misc.php on line 1408, referer: https:///a2bill/admin/Public/dashboard.php
[Wed Feb 17 22:27:53 2010] [error] [client ] PHP Warning:  file_get_contents(templates/default/footer.tpl) [<a href='function.file-get-contents'>function.file-get-contents</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/a2bill/common/lib/Misc.php on line 1408, referer: https:///a2bill/admin/Public/dashboard.php
[Wed Feb 17 22:27:53 2010] [error] [client ] PHP Warning:  file_get_contents(templates/default/footer.tpl) [<a href='function.file-get-contents'>function.file-get-contents</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/a2bill/common/lib/Misc.php on line 1408, referer: https:///a2bill/admin/Public/dashboard.php
[Wed Feb 17 22:27:54 2010] [error] [client ] PHP Warning:  file_get_contents(templates/default/footer.tpl) [<a href='function.file-get-contents'>function.file-get-contents</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/a2bill/common/lib/Misc.php on line 1408, referer: https:///a2bill/admin/Public/dashboard.php


I belive that these errors shouldn't affect dashboard functionality....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dashboard is blank
PostPosted: Wed Feb 17, 2010 11:48 am 
Offline
Site Admin

Joined: Fri Mar 10, 2006 12:03 am
Posts: 6
On which Distro are you ?

Did you remove the file : "templates/default/footer.tpl" ?

Yours,
/Areski


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dashboard is blank
PostPosted: Wed Feb 17, 2010 11:51 am 
Offline

Joined: Wed Dec 02, 2009 1:07 am
Posts: 9
admin wrote:
On which Distro are you ?

Did you remove the file : "templates/default/footer.tpl" ?

Yours,
/Areski


Mandriava 2010.0. No, I didn't remove any files, I've just unpacked new version 1.6.0 and put folders admin, customer, agent, common and webservice into /var/www/html/a2bill. DocumentRoot is /var/www/html.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dashboard is blank
PostPosted: Wed Feb 17, 2010 11:55 am 
Offline

Joined: Wed Dec 02, 2009 1:07 am
Posts: 9
Here are all the files which contain footer.tpl in its name:

Code:
/var/www/html/a2bill/admin/Public/templates/default/footer.tpl
/var/www/html/a2bill/admin/templates_c/%%0E^0E4^0E407559%%footer.tpl.php
/var/www/html/a2bill/agent/Public/templates/default/footer.tpl
/var/www/html/a2bill/customer/templates/default/footer.tpl
/var/www/html/a2bill/customer/templates/default/signup_footer.tpl
/var/www/html/a2bill/customer/templates_c/%%01^019^019F0DED%%signup_footer.tpl.php
/var/www/html/a2bill/customer/templates_c/%%0E^0E4^0E407559%%footer.tpl.php
/var/www/html/a2bill.old/admin/Public/templates/default/footer.tpl
/var/www/html/a2bill.old/admin/templates_c/%%0E^0E4^0E407559%%footer.tpl.php
/var/www/html/a2bill.old/agent/Public/templates/default/footer.tpl
/var/www/html/a2bill.old/agent/templates_c/%%0E^0E4^0E407559%%footer.tpl.php
/var/www/html/a2bill.old/customer/templates/default/footer.tpl
/var/www/html/a2bill.old/customer/templates/default/signup_footer.tpl
/var/www/html/a2bill.old/customer/templates_c/%%01^019^019F0DED%%signup_footer.tpl.php
/var/www/html/a2bill.old/customer/templates_c/%%0E^0E4^0E407559%%footer.tpl.php


Double-checked ownership - everything's seems to be correct. Still I get that error. Maybe it's because a2billing is in subfolder? But still - how does that affect dashboard??

And it seems it still loads footer.tpl, because I can see </body></html> in dashboard page source code.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dashboard is blank
PostPosted: Tue Feb 23, 2010 1:15 pm 
Offline

Joined: Wed Dec 02, 2009 1:07 am
Posts: 9
So? No ideas? Is generated JavaScript code correct? Help me, please.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dashboard is blank
PostPosted: Sat May 08, 2010 2:09 pm 
Offline

Joined: Mon Feb 11, 2008 6:12 am
Posts: 48
Hello,

I was facing the same issue on one of my server and i have got this issue fixed.

If you will see the solution then you might laugh loudly but thats the fact. :lol:

Solution :

just set display_errors = Off in /etc/php.ini and restart apache service


and



and


you are done :wink:

simple enough, right? :shock:


okay, please try it out.

Hope this helps anybody.

Thanks Everyone,
Arpit modi


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dashboard is blank
PostPosted: Sun May 09, 2010 1:36 am 
Offline

Joined: Wed Dec 02, 2009 1:07 am
Posts: 9
You are absolutely right! Turned off display errors and dashboard now works! LOL :))) Very convinient :))) Thanks mate!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dashboard is blank
PostPosted: Thu May 13, 2010 1:36 pm 
Offline

Joined: Mon Feb 11, 2008 6:12 am
Posts: 48
Great buddy..... :)


Thanks,
Arpit modi


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dashboard is blank
PostPosted: Thu Feb 23, 2012 10:04 am 
Offline

Joined: Wed Jul 20, 2011 10:31 am
Posts: 4
I still don't belive but it Works

LoL


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dashboard is blank
PostPosted: Thu Feb 23, 2012 10:08 am 
Offline

Joined: Mon Feb 11, 2008 6:12 am
Posts: 48
LOL

No worries, As long as it works :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Voice Broadcast System


All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group