Support A2Billing :

provided by Star2Billing S.L.

Support A2Billing :
It is currently Wed Oct 17, 2018 12:28 pm
Auto Dialer Software


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: wrong trunk is written in failover mode
PostPosted: Mon Dec 25, 2006 12:11 pm 
Offline

Joined: Sun Dec 03, 2006 10:40 am
Posts: 10
When call is passed to failover trunk, I expected to see actual failover trunk name in CDR, also minutes are to be written to proper trunk.

However, it didn't happen. It looked like first trunk (which actually failed) was taken.

Please, consider the following patch (which is also available at http://voip-trade.net/patch3.txt):


--- trunk/A2Billing_AGI/libs_a2billing/Class.RateEngine.php.orig 2006-12-25 17:06:58.000000000 +0500
+++ trunk/A2Billing_AGI/libs_a2billing/Class.RateEngine.php 2006-12-25 17:07:12.000000000 +0500
@@ -851,6 +851,12 @@
{

$destination=$old_destination;
+
+ ///////////////////////////
+ // set actual trunk to failover trunk
+ // Ilia Chipitsine <[email protected]>
+ $this -> ratecard_obj[$k][$usetrunk] = $failover_trunk;
+ ///////////////////////////

$QUERY = "SELECT trunkprefix, providertech, providerip, removeprefix FROM cc_trunk WHERE id_trunk='$failover_trunk'";
$A2B->instance_table = new Table();


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 25, 2006 3:50 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 15, 2006 8:46 am
Posts: 109
thanks, it works well,
but same issue still exiests in callback.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 25, 2006 4:55 pm 
Offline

Joined: Sun Dec 03, 2006 10:40 am
Posts: 10
I've no idea about callback, I won't reproduce it anyway.

Let us ask Areski to fix those issues together :-)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 07, 2008 10:29 pm 
Offline

Joined: Tue Jun 20, 2006 3:23 pm
Posts: 153
Hi,

The failover trunk could have slightly higher or lower different rate than original. How about to have the buy rate calculated from the failover trunk.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 07, 2008 10:59 pm 
Offline

Joined: Thu Oct 19, 2006 9:56 am
Posts: 300
Location: Athens, Greece
wontfix: The whole failover mechanism has been revamped in the experimental work for v200.
I suggest you be patient and wait for that version.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Auto Dialer Software


All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group