Support A2Billing :

provided by Star2Billing S.L.

Support A2Billing :
It is currently Tue Sep 17, 2019 5:14 pm
VoIP Billing solution


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: AGI DON'T WORKs
PostPosted: Thu Dec 05, 2013 2:12 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 05, 2013 1:40 pm
Posts: 1
Hi,

I have a problem on my server PBXIP that contains:

- Asterisk 11.2-cert2
- A2billing v2.0.7

What happen?

Well, I configured the AGi following the sugestions from OrĂ¡culo "Google"...hehehe :) but yet the AGI does complete yours actions.

When I start a call to destination ex: "40020022" it show this:

localhost*CLI> agi set debug on
AGI Debugging Enabled
== Using SIP RTP CoS mark 5
-- Executing [[email protected]:1] NoOp("SIP/3674206627-00000001", "A2Billing Start") in new stack
-- Executing [[email protected]:2] AGI("SIP/3674206627-00000001", "a2billing.php,1") in new stack
-- Launched AGI Script /var/lib/asterisk/agi-bin/a2billing.php
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_request: a2billing.php
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_channel: SIP/3674206627-00000001
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_language: en
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_type: SIP
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_uniqueid: 1386250162.1
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_version: 11.2-cert2
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_callerid: 3674206627
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_calleridname: 3674206627
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_callingpres: 0
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_callingani2: 0
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_callington: 0
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_callingtns: 0
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_dnid: 40020022
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_rdnis: unknown
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_context: a2billing
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_extension: 40020022
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_priority: 2
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_enhanced: 0.0
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_accountcode: 3674206627
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_threadid: 140580250253056
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >> agi_arg_1: 1
<SIP/3674206627-00000001>AGI Tx >>
-- <SIP/3674206627-00000001>AGI Script a2billing.php completed, returning 0
-- Executing [[email protected]:3] Hangup("SIP/3674206627-00000001", "") in new stack
== Spawn extension (a2billing, 40020022, 3) exited non-zero on 'SIP/3674206627-00000001'

It dont generate any Dial, and call recive a Spawn.

On interface web I associated the custumers with the rates, trunks...etc..etc...

But even so the AGI don't Works!!!

Can someone help me??


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: AGI DON'T WORKs
PostPosted: Thu Dec 05, 2013 8:27 pm 
Offline

Joined: Sun Jul 21, 2013 3:55 am
Posts: 6
How are you trying to dial. From another server through a2billing?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
VoIP Billing solution


All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group