Support A2Billing :

provided by Star2Billing S.L.

Support A2Billing :
It is currently Thu Oct 18, 2018 9:00 am
Auto Dialer Software


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: batch ID for generated Cardnumbers
PostPosted: Fri Mar 17, 2006 12:12 am 
Offline

Joined: Wed Mar 15, 2006 8:46 am
Posts: 109
Please add batch ID for generated cardnumber, then can be applied for "BATCH UPDATE CARD" by select the batch ID.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 14, 2008 2:52 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 14, 2008 8:37 pm
Posts: 356
Location: Canada
here here.... my old platform had this... i think its a very good idea, so that you could update a whole batch of cards by the batch number, or even better you can label batchs instead of using a number. i.e.

You make calling cards and have different calling cards for different countries. you could generate pins for say your "canadian card express" and call that batch "canadian card express" therefore when you want to apply changes to "canadian card express" you update that whole batch

just a suggestion based on another suggestion


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Auto Dialer Software


All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group