Support A2Billing :

provided by Star2Billing S.L.

Support A2Billing :
It is currently Mon Oct 23, 2017 4:21 am
Hosted Voice Broadcast


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 51 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: CC_PAYPAL UPDATED BUT CC_CARD NOT UPDATED [RESOLVED]
PostPosted: Sat Oct 21, 2006 9:35 pm 
Offline

Joined: Tue Oct 17, 2006 3:09 pm
Posts: 3
I have managed to get Paypal.com to update the CC_PAYPAL table, but the CC_CARD table is not being updated simultaneously.

How do I achieve automatic update of the CC_CARD table with the amount credited into CC_PAYPAL.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 22, 2006 12:21 am 
Offline

Joined: Fri Apr 28, 2006 5:11 am
Posts: 426
same problem.
for now i put money to customers by hands.
and wait for any solutions.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 02, 2007 6:24 am 
Offline

Joined: Fri Dec 15, 2006 8:01 pm
Posts: 72
Did you find a fix for it and if you did can you tell us exactly what you did to fix it?

Thanks

Joe


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 24, 2007 10:17 pm 
Offline

Joined: Sat Jun 30, 2007 8:29 pm
Posts: 32
same problem, customer's credit card and account is being charged. User's account in A2billing doesn't get updated.

did you fixed it?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Sep 22, 2007 5:12 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Apr 30, 2007 6:43 am
Posts: 1060
Location: Canada
it's working for we. It wasn't at first. But I am not sure what I did to make it work. I will look into it and update this thread.

Added after 1 hours 24 minutes:

Here is part of my configuration file. I have replace some info with generic data but you have to set every one of these variable to a value that matches your reality.

In my case, if my domain is http://yourdomain.com

Then the path to a2customer is http://yourdomain.com/a2customer_path/

We have SSL on the domain, and we activate it only in the client area and the contact forms. So the address http://yourdomain.com/a2customer_path/ will always be forced to activate SSL and will become https://yourdomain.com/a2customer_path/

We didn't change anything in our Paypal account setting on paypal.com

It's important to set the paths to a2customer correctly otherwise, some important codes will not be accessible when the time will come to run them automatically and update the customer's balance.

Code:
[epayment_method]
enable = yes

; eg, http://localhost  - should not be empty for productive servers
http_server = "http://yourdomain.com"

; eg, https://localhost - Enter here your Secure Server Address, should not be empty for productive servers
;Note from Abdoulaye. If you do not have a secure server, enter http://yourdomain.com
https_server = "https://yourdomain.com"

; Enter your Domain Name or IP Address, eg, 26.63.165.200
http_cookie_domain = yourdomain.com

; Enter your Secure server Domain Name or IP Address, eg, 26.63.165.200
https_cookie_domain = yourdomain.com

; Enter the Physical path of your Application on your server (The live path. Not the absolute path)
http_cookie_path = "/a2customer_path/"

; Enter the Physical path of your Application on your Secure Server (The live path. Not the absolute path)
https_cookie_path = "/a2customer_path/"

; Enter the Physical path of your Application on your server (The live path. Not the absolute path)
dir_ws_http_catalog = "/a2customer_path/"

; Enter the Physical path of your Application on your Secure Server (The live path. Not the absolute path)
dir_ws_https_catalog = "/a2customer_path/"

; secure webserver for checkout procedure?
;Note from Abdoulaye. If you do not have a secure server, set this to no.
enable_ssl = yes

http_domain = yourdomain.com

; Absolute path to the Application on your server
dir_ws_http = "/home/some_folder/public_html/a2customer_path/"

; maybe try with :
; Define here the URL to notify the payment
; payment_notify_url=...

;define the different amount of purchase that would be available - 5 amount maximum (5:10:15)
purchase_amount = 5:10:20:50:100

; Item name that would be display to the user when he will buy credit
item_name = "Credit Purchase"

; Currency for the Credit purchase, only one can be define here
currency_code = USD

; Define here the URL of paypal gateway the payment (to test with paypal sandbox)
paypal_payment_url = "https://secure.paypal.com/cgi-bin/webscr"
;paypal_payment_url = "https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr"

;paypal transaction verification url
paypal_verify_url = www.paypal.com
;paypal_verify_url = www.sandbox.paypal.com

;paypal store name to show in the paypal site when customer will go to pay
store_name = My Store Name


Good luck


Top
 Profile  
 
 Post subject: 1.3 A2B payment via PayPal
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 6:18 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Jun 06, 2006 12:14 pm
Posts: 685
Location: florida
Hey - I followed your example from above and can't get it to work properly.

PayPal say's completed successfully - but no luck on getting the proper items updated. I have:

where you have:

dir_ws_http = "/home/some_folder/public_html/a2customer_path/"

dir_ws_http = "/var/www/html/a2customer"

is that right? seems like the only think interpretable that I may have messed up.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 6:27 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Apr 30, 2007 6:43 am
Posts: 1060
Location: Canada
Well, try not to add a trailing slash to your path. It looks harmless, but we never know. I have copied the exact config that I am using.


Top
 Profile  
 
 Post subject: client's balance still doesn't get updated
PostPosted: Sun Nov 18, 2007 5:50 am 
Offline

Joined: Tue Aug 28, 2007 3:21 am
Posts: 16
HI Folks,
I have a2billing.conf setup as Asiby's recommendation.
Clients are redirected successfully to paypal, payment is completed with no issues however when clients return to userinfo.php their balance doesn't get updated.
I can't find any logs suggesting what or where the issue relies. have someone got the customer's balance updated after paypal payment has been successfully applied?
port 443 and 445 are open in the firewall
Thanks for your time and efforts.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 18, 2007 5:57 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Apr 30, 2007 6:43 am
Posts: 1060
Location: Canada
This is strange. We have had that system working properly and receive payments countless times. Maybe we have done some settings that I do not recall. I will check it out cause the same thing can happen to us again during new install.

Regards


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 15, 2008 5:31 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Sep 10, 2007 1:33 pm
Posts: 17
Location: Sarasota, FL
im having the same problem

customers go to paypal, complete the payment but their balance is still 0

did you resolved this issue?

if you did any comment or help will be great,.

thank you in advance


Top
 Profile  
 
 Post subject: Directory Access Control
PostPosted: Fri Feb 15, 2008 10:37 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 28, 2007 3:21 am
Posts: 16
HI Mr Suarez,
In my case, i had enabled access control (restricted by password) on the A2Customer_UI folder, consequently every time paypal was sending back the info, it was being drop by apache. I noticed this by checking the httpd logs.
Hope this is helps to resolve your issue.
Good luck


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 21, 2008 3:53 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Sep 10, 2007 1:33 pm
Posts: 17
Location: Sarasota, FL
Thank you very much for your response

Im still having the same problem. How did you enable acces control for Customer UI folder?


because i do believe this might be the problem.

thank you


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 21, 2008 8:37 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Apr 30, 2007 6:43 am
Posts: 1060
Location: Canada
He didn't say that you have to activate access control. You should not enable that if you want it to work properly.

Send us the following and we might be able to help you:

1. the complete content of the [epayment_method] section

2. the physical path to A2BCustomer installation (example: /home/psuarez/public_html/A2BCustomers/)

3. The Web link to your A2BCustomer (example: http://your.domain.name/A2BCustomers or http://customers.yourdomain.com)

4. do you have an SSL certificate installed? Yes or No?

5. your domain name

Cheers


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 21, 2008 9:29 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Sep 10, 2007 1:33 pm
Posts: 17
Location: Sarasota, FL
thank you very much i will have to email you this info and then post it with the resolution


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 21, 2008 10:25 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Apr 30, 2007 6:43 am
Posts: 1060
Location: Canada
If you wish. But by posting it here, it will help others see what they are doing that is preventing it to work. There is no sensitive information it it anyway.


Last edited by asiby on Tue Mar 25, 2008 3:29 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 51 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Auto Dialer Software


All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group