Support A2Billing :

provided by Star2Billing S.L.

Support A2Billing :
It is currently Thu Feb 21, 2019 5:25 am
VoIP Billing solution


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Did Routing problem
PostPosted: Wed Nov 15, 2006 1:00 am 
Offline

Joined: Sat Apr 29, 2006 2:17 pm
Posts: 48
I hope someone can guide me how to fix this problem.
I am getting this messege in the CLI

-- Goto (custom-a2billing-did,s,1)
-- Executing DeadAGI("SIP/2029950-083fb6b0", "a2billing.php|1|did") in new stack
-- Launched AGI Script /var/lib/asterisk/agi-bin/a2billing.php
a2billing.php|1|did: line:58 - IDCONFIG : 1
a2billing.php|1|did:
a2billing.php|1|did: line:67 - MODE : did
a2billing.php|1|did:
-- AGI Script a2billing.php completed, returning 0
-- Incoming call: Got SIP response 500 "I'm terribly sorry, server error occurred (1/SL)" back from 200.105.69.132

in extension.conf I have:

[custom-a2billing-did]
exten => s,1,DeadAGI(a2billing.php|1|did)
exten => s,2,Hangup

anyone know whats wrong?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 12, 2007 4:28 am 
Offline

Joined: Thu Aug 10, 2006 10:47 pm
Posts: 145
Location: LA,CA,USA
Could you post the whole log?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Voice Broadcast System


All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group