Support A2Billing :

provided by Star2Billing S.L.

Support A2Billing :
It is currently Sat Feb 23, 2019 11:52 am
Hosted Voice Broadcast


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: DID Problem.
PostPosted: Tue Jan 15, 2008 2:41 pm 
Offline

Joined: Thu Sep 13, 2007 12:46 pm
Posts: 254
Location: Naples, Fl ( USA )
Hi to all.
I am hoping I can get some help here.
I have a DID that I am trying to get to work on my system. I am not able to make go to the right place. Here is what I am getting everytime the call comes in.
-- Executing NoOp("SIP/204.11.194.34-b7a09138", "Received incoming SIP connection from unknown peer to 1305XXXXXXX") in new stack
-- Executing Set("SIP/204.11.194.34-b7a09138", "DID=1305XXXXXXX") in new stack
-- Executing Goto("SIP/204.11.194.34-b7a09138", "s|1") in new stack
-- Goto (from-sip-external,s,1)
-- Executing GotoIf("SIP/204.11.194.34-b7a09138", "0?from-trunk|1305XXXXXXX|1") in new stack
-- Executing Set("SIP/204.11.194.34-b7a09138", "TIMEOUT(absolute)=15") in new stack
-- Channel will hangup at 2008-01-15 14:36:08 UTC.
-- Executing Answer("SIP/204.11.194.34-b7a09138", "") in new stack
-- Executing Wait("SIP/204.11.194.34-b7a09138", "2") in new stack
-- Executing Playback("SIP/204.11.194.34-b7a09138", "ss-noservice") in new stack
-- Playing 'ss-noservice' (language 'en')
if anyone has experience this problem before please help me. it worked before and now I am trying to get back to DID again and it stop working.

thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 15, 2008 2:46 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Jun 22, 2006 2:19 pm
Posts: 2890
Location: Devon, UK
You need to make sure your dialplan passes execution to A2B. Everything I see there is FreePBX stuff.
Perhaps you should match the DID in question in the context 'from-sip-external', although I'm not sure that will work as FreePBX seems to be Goto-ing the extension 's' in that context (losing the dialed number).


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 15, 2008 3:47 pm 
Offline

Joined: Thu Sep 13, 2007 12:46 pm
Posts: 254
Location: Naples, Fl ( USA )
stavros wrote:
You need to make sure your dialplan passes execution to A2B. Everything I see there is FreePBX stuff.
Perhaps you should match the DID in question in the context 'from-sip-external', although I'm not sure that will work as FreePBX seems to be Goto-ing the extension 's' in that context (losing the dialed number).


I made a change to Allow Anonymous inbound and now it rings but goes no where even when I add custom app custom-callingcard,s,1 it still does not go anywhere. it must be something that I am doing wrong because I got it to work once the only problem that I had at the time was the phone did not ring and you help me with that but now it will not do a thing.
what ever help you can give me would be appreciated.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Voice Broadcast System


All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group