Support A2Billing :

provided by Star2Billing S.L.

Support A2Billing :
It is currently Fri Dec 14, 2018 8:18 pm
Predictive Dialer


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: No sound In inbound DID
PostPosted: Mon Apr 23, 2012 2:39 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 10, 2010 12:02 pm
Posts: 11
Hi everyone,

I have own UK numbers range and all extensions and context are configured but the only problem is when you call DID it call to the destination number specified either voip or standard phone number but you wouldn't hear any ringing tone or if the end party pickup the phone there would be no sound. I checked the carrier route and it was fine using standard calling card scenario, so that mean the problem might be in Agi other DID setting.

Any help will be highly appreciated

Regards,

Taj


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: No sound In inbound DID
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 7:00 am 
Offline

Joined: Fri Jun 23, 2006 3:56 pm
Posts: 4065
Hi

make sure you don't answer the call, and remove the R and r from the dial command parameter for calling DID.

Joe


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: No sound In inbound DID
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 11:25 am 
Offline

Joined: Thu Jun 10, 2010 12:02 pm
Posts: 11
Hi Joe,

Thank you for your response, i have the following setting in extensions and agi.

Extension.conf

exten => _448000296XXX,1,GoTo(a2billing-did,,1)
exten => _448000296XXX,n,Hnagup()

Agi
Dial Command Params dialcommand_param |60|HL(%timeout%:61000:30000)

Can you please advice if there is any mistake, or where the problem might be?

Thank you in advance for your time and help

Regards,

Taj


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: No sound In inbound DID
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 11:35 am 
Offline

Joined: Fri Jun 23, 2006 3:56 pm
Posts: 4065
Hi

Is that a copy of the DID dial command parameter? If so, its correct, although you can remove the H, and you have answer call to no in the agi-conf.

Joe


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: No sound In inbound DID
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 1:06 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 10, 2010 12:02 pm
Posts: 11
Hi joe,

Thank you for your response, the problem was in ip tables when i stop ip tables it works fine, if you could suggest what setting is required in iptables?

Regards,

taj


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
VoIP Billing solution


All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group