Support A2Billing :

provided by Star2Billing S.L.

Support A2Billing :
It is currently Wed Jun 26, 2019 4:37 pm
Predictive Dialer


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cannot login in a2b after update please help
PostPosted: Thu Nov 16, 2006 11:36 am 
Offline

Joined: Thu Nov 16, 2006 11:33 am
Posts: 26
Hi guys, I updated the a2billing on my trixbox, everything went wel so far I can see, but now when I'm tryn to login to the a2billing management on trixbox, then it says wrong username or password, I used Login : admin Pass: mypassword
and also tryd other defoult password, but still cannot login, any ideas ???


Top
 Profile  
 
 Post subject: I there nobody who can help ???
PostPosted: Thu Nov 16, 2006 1:35 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 16, 2006 11:33 am
Posts: 26
Whats up people, c'mon I'm stock in here now, how to go on, I need this a2b working, please help me with : Well, I saw the tutorial, and was very happy, first of all thanks, but now I'v come to an wall, and still bussy to find a solution, but seems to be very big and difficult problem, cause till now nobody could help.
here is the thing :

after updating a2b I tryd to login to a2billing and it give s me error : AUTHENTICATION REFUSED, please check your user/password! .
I tryd the defoult passwords : admin/mypassword root/myroot and others but it keeps saying that error, so now I'm looking for a way to get in the system.
I have compleet control of the system, I have also webmin installed, and have shell acces to the mashine, can anybody help me to solve this problem.
maybe I can put new username and password true database editing in webmin, but I dont know how.
any help is welkom, thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 16, 2006 2:42 pm 
Offline

Joined: Thu May 11, 2006 12:34 pm
Posts: 28
If this is a trixbox or freepbx asterisk install, you can use the PHPMyAdmin page, go to the mya2billing database and look for the username/password there.

Good Luck.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Yes I did
PostPosted: Thu Nov 16, 2006 3:50 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 16, 2006 11:33 am
Posts: 26
Yes thats the 1 thing that I did, but in that database the passwords are hashed, so in stead of seeng normal pass I see many numbersletters , and strange this is that after updating my userinterface I dont have phpMyadmin button anymore, but thats not big problem cause I have webmin, completly installed, and functioning.
so when I get in the database, than I can see the usernames, but no passwords.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Noooo sorry is something alse
PostPosted: Thu Nov 16, 2006 3:53 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 16, 2006 11:33 am
Posts: 26
OK, I just logged in via webmin, in mysql db, and there I selected mya2billing, but there is nothing inside, I get message : This database has no tables.

have 4 buttons :

create new table, dropdatabase, backupdatabase, execute SQL

thats it, the usernames that I saw with hashes, thats another database, thats asterisk itself.

sofar I understand my a2billing database does not even have users?
what should I do now?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Ok, now is working :D
PostPosted: Thu Nov 16, 2006 4:25 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 16, 2006 11:33 am
Posts: 26
I'm fxxxx hapy, Ok, now its working well, I dont know why it didnot work before but, I just repeated this steps:

mysql -u root -ppassw0rd < a2billing-MYSQL-createdb-user.sql



mysql -u root -ppassw0rd mya2billing < a2billing-mysql-schema-MYSQL.3.X-4.X_v1.2.3.sql

so I think when I killed the old database, and made the new database with this commands then something went wrong, so now I just repeated this commands, and I'v god many other things in my db, and also I can login and use a2b, thanks to all.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 21, 2008 6:13 am 
Offline

Joined: Fri Aug 08, 2008 12:24 pm
Posts: 81
Location: newark, DE
I have the same problem after upgrading from 1.33 to 1.4. I have tried all the suggestions but none is working. I can't login even though the password and username is right on mysql.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 12, 2008 10:15 am 
Offline

Joined: Fri Aug 08, 2008 12:24 pm
Posts: 81
Location: newark, DE
This is what I get when I try

[[email protected] ~]# mysql -u root -ppassw0rd < a2billing-MYSQL-createdb-user.sql
-bash: a2billing-MYSQL-createdb-user.sql: No such file or directory


I'm I missing something.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 12, 2008 1:11 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Jun 22, 2006 2:19 pm
Posts: 2890
Location: Devon, UK
As that file is not in the current directory, you'll have to specify the full pathname to it. This depends on where you downloaded and extracted A2B on your system. You'll find the file in question within the 'DataBase' directory of A2B.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 14, 2008 2:34 am 
Offline

Joined: Fri Aug 08, 2008 12:24 pm
Posts: 81
Location: newark, DE
I'm afraid to kill my database, since the real system has live customrs on it. mysql -u root -ppassw0rd < a2billing-MYSQL-createdb-user.sql
mysql -u root -ppassw0rd mya2billing < a2billing-mysql-schema-MYSQL.3.X-4.X_v1.2.3.sql

Why v1.2.3.sql I'm already running 1.3.3.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 14, 2008 11:34 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Jun 22, 2006 2:19 pm
Posts: 2890
Location: Devon, UK
jmartin wrote:
Why v1.2.3.sql I'm already running 1.3.3.
That's a historical file, of no use to you.
Quote:
I'm afraid to kill my database, since the real system has live customrs on it.
In which case, unless you're very sure of your skills and your ability to overcome problems, you really shouldn't be trying to upgrade a production system to an unreleased version of A2B.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 14, 2008 2:17 pm 
Offline

Joined: Fri Aug 08, 2008 12:24 pm
Posts: 81
Location: newark, DE
I agree with you. I will contact the A2billing Support team to see if they can do the upgrade for me.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cannot login in a2b after update please help
PostPosted: Sat Mar 20, 2010 12:02 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 20, 2010 8:43 am
Posts: 1
:arrow: %-) :mrgreen2: :furious: :laugh: :arrow2: ,

Yeah me too!i well contact the A2billing Support team to see if they can do the upgrade toohypnosis training


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
VoIP Billing solution


All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group