Support A2Billing :

provided by Star2Billing S.L.

Support A2Billing :
It is currently Wed Oct 01, 2014 5:56 am
VoIP Broadcast solution


All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Call-Labs & A2Billing
PostPosted: Fri Jun 15, 2007 10:35 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 12, 2006 2:49 pm
Posts: 951
Location: Barcelona
Hi A2Billing-User,

http://call-labs.com/
I wanted to invite you to try out our a2billing user case, Call-Labs!
If you need A-Z termination and search for good rates, it can be the
solution you was looking for!

What we offer :
* support H323, IAX2, SIP
* ASR 75% & minimum ACD of 1 minute


The system is using a2billing so it's also a nice user case if you
wish to see how a2billing is performing.

Best regards.
/Areski

-- To support Asterisk2Billing - paypal & moneybookers :
[email protected]
-- LinkedIN : http://www.linkedin.com/in/areski


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Sep 01, 2007 3:19 pm 
Offline

Joined: Sun Feb 25, 2007 3:10 am
Posts: 190
Location: Philadelphia, PA
I want to configure my asterisk server to use Call-labs for a2billing termination. Do you have configuration examples for Asterisk?

When I try their support I get this message, "Results: Whoops! Error Made! Anti-Spam Trap 1 Field Populated: You populated a spam trap anti-spam input so you must be a spambot. Go away!"

I spelt smart backwards as trams and not sure what I am doing wrong.

Anyone has the configuration. Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Call-Labs & A2Billing
PostPosted: Sat May 16, 2009 4:06 pm 
Offline

Joined: Mon Jun 04, 2007 11:17 pm
Posts: 532
Location: North America
Trying to send calls to call-labs but nothing.
Simulator does not work - not with 00, nor 000.

What should I do?

brgds,
Tudor


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Call-Labs & A2Billing
PostPosted: Sat May 16, 2009 7:55 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 12, 2006 2:49 pm
Posts: 951
Location: Barcelona
Simulator is not working on call-labs, but the calls are ;)
I answered your email anyway, no need of double post.

Yours,
/Areski


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Call-Labs & A2Billing
PostPosted: Sun May 17, 2009 5:06 am 
Offline

Joined: Mon Jun 04, 2007 11:17 pm
Posts: 532
Location: North America
Good to know for everybody.
Will add trunks immediately.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Call-Labs & A2Billing
PostPosted: Tue Sep 20, 2011 3:37 pm 
Offline

Joined: Wed Aug 22, 2007 4:36 am
Posts: 97
Hi Areski,
I'm trying to configure my Call-labs account on to my Asterisk Server but I dont know which is your proxy.
I submitted a lot of tickets but nobody answer me.
Can you please activate the sip/iax information on customer portal or just post which is your sip and iax proxy?
Thanks in advanced,

Cheers,


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
VoIP Billing solution


All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group